TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva
Çfarë plane keni sivjet?

Çfarë plane keni sivjet?

Expired: 04/03/2019
Kryej punë tash me Starcard dhe paguaj në mars të vitit 2019
Përjeto fuqinë e ofertës më të fortë në vend!
Kalo rrogën n’TEB dhe përfito mbi 20 shërbime me 0 € shpenzime!
Banka TEB sjell kampanjën më të re të kredive individuale
Ofertë speciale për Kredi me rastin e festës së Bajramit
Agro kredi

Agro kredi

Expired: 03/07/2018
“Luje Harleyn” me Starcard në të gjitha pikat e IP Petrol
5,000 GATI I KI

5,000 GATI I KI

Expired: 30/06/2017
Tradita vazhdon me kredinë për Bajram
Veç vet!

Veç vet!

Expired: 30/06/2017
Kalo rrogën n’TEB dhe përfito

Kalo rrogën n’TEB dhe përfito

Expired: 30/06/2017
Pagesat online me debit kartelë

Pagesat online me debit kartelë

Expired: 28/02/2017
Blej në dhjetor me Starcard dhe fillo pagesën në mars 2017
Kredi Konsumuese

Kredi Konsumuese

Expired: 31/12/2016
Fito deri në 1,000 Euro Bonus duke paguar borxhin e Starcard përmes ATM apo TebMobile
Blej tani me Starcard dhe fillo pagesën në 2017
TEB Sh.A. dhe IPKO sjellin ofertë me internet 4G falas
Merr kredi dhe fito bonus në Starcard
Vini re! Vini re!

Vini re! Vini re!

Expired: 30/09/2016
Agro Kampanja me HIB Petrol dhe USAID
TEB dhe Vala sjellin ofertë të re në treg
Përkrahja e femrave ndërmarrëse
TebMobile në Android

TebMobile në Android

Expired: 15/03/2016

© TEB ShA