TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Rreth TEB
Bizneset
Individë
Starcard

Oferta dhe promovime

New

Resetimi i fjalëkalimit të TebMobile për klientët individual

Resetimi i fjalëkalimit të TebMobile përmes Qendrës së Thirrjeve në mënyrë automatike


New

Rri n’shpi me TebMobile

Kryeni të gjitha shërbimet bankare me 0% komision


New

Orari i ri i punës në të gjitha degët

Degët e Bankës TEB Sh.A. prej të hënës (30.03.2020) do të punojnë me orar të ri, prej orës 09:00 deri në 14:00.


New

Paguaj deri në 40 Euro “Contactless” me kartelat MasterCard

Banka TEB informon klientët se prej dates 28 mars 2020, vlera e blerjes me kartela “contactless” është ngritur nga 15 deri në 40 Euro për kartelat e MasterCard.


New

Njoftim për klientët e Malishevës!

Banka TEB Sh.A. informon klientët e degës së Malishevës se me qëllim të interesit të përgjithshëm të ruajtjes së shëndetit publik detyrohemi të ndërmarrim hapa në përputhje me vendimet e fundit të Qeverisë së Kosovës.


New

Njoftim për klientët e Degës Qendra në Prishtinë

Banka TEB Sh.A. informon klientët se masat e reja për interesin e përgjithshëm të shëndetit publik në gjendjen në të cilën ndodhet vendi na detyrojnë të ndërmarrim hapa në përputhje me vendimet e fundit të Qeverisë së Kosovës.


New

Kredi individuale deri në 30,000 euro pa hipotekë, 120 muaj maturitet

Banka TEB lanson kampanjën e re për kredi individuale deri në 30,000€ pa hipotekë dhe maturitet deri në 120 muaj.


New

Për një jetë plot ngjyra

Kredi individuale deri në 15,000€, pa bashkëhuamarrës, pa garantues, pa peng, pa hipotekë dhe maturitet deri në 120 muaj.


New

Njoftim për ndryshim të çmimores së shërbimeve të Bankës TEB Sh.A.

Klientë të nderuar nëpërmjet këtij lajmërimi ju njoftojmë se ndryshimet në çmimoren e shërbimeve të Bankës TEB Sh.A dot hyjnë në fuqi më 02 mars 2020.


New

Fillo dhe zhvillo biznesin tënd!

Banka TEB nëpërmjet programit unik për gratë në biznes sjell ofertën më të veçantë.


New

O pooooo… me TebMobile Business

Shumë pagesa që janë vonuar apo harruar eventualisht tani mund të realizohen me aplikacionin TebMobile Business.


New

Kredia e gjelbër

Ndërroni dritaret, fasadën, kulmin apo realizoni projekt tjetër për rritjen e efikasitetit dhe kursimin e energjisë dhe përfitoni grant deri në 20 % të shumës së kredisë.© TEB ShA


TEB SHA përdor Cookies Policy për t'ju ofruar një përvojë më të mirë gjatë shfletimit. Duke e përdorur faqen tonë, ju i pranoni politikat tona për 'cookies'.