Fito 2 këste shtesë!

Blej për Festën e Bajramit me këste dhe fito 2 këste shtesë!

Për Festën e Bajramit, blej me 2 apo më shumë këste në sektorin ushqimor dhe përfito 2 këste shtesë nga banka!

Oferta valide deri më 16 qershor!

Starcard të jep fuqi!