THE BIZZ

TEB Sh.A. shpërblehet nga THE BIZZ 2015

Jemi të ngazëllyer që jemi përzgjedhur prej njërës ndër shpërblimet më të rëndësishme të biznesit, THE BIZZ 2015 nga WORLDCOB, Organizatë botërore e biznesit me 10 vite shërbim në gjithë botën për komunitetin e biznesit.

Ky shpërblim i dhënë për TEB Sh.A. reafirmon aftësitë e Bankës tonë t’i përgjigjemi të gjitha kërkesave financiare të klientëve tanë, si dhe besnikërisë së tyre dhe besimin në institucionin tonë.
Një shpërblim sikur ky është jo vetëm testament i përparimit të ekipit tonë, por edhe zgjedhje inovative financiare që do të vazhdojë të gjenerojë për partnerët e tanë bankarë.