Lajmet dhe Publikimet

TEB dhe Sigal nënshkruajnë ... Drejtuesit e Bankës TEB Sh.A. dhe Kompanisë së sigurimeve, Sigal Life Uniqa Group Austria e Sigal Uniqa Group Austria kanë... Më shumë
Banka TEB sponsorizon Uta I... Banka TEB ka nënshkruar marrëveshje partneriteti me alpinisten e njohur nga Kosova, Uta Ibrahimi e cila është duke ndjekur sfidën... Më shumë
Njoftim për klientë! Njoftojmë të gjithë klientët e Bankës TEB Sh.A. se nga data 3 qershor 2024, Dega në Drenas do të kalojë... Më shumë
Njoftim për klient rreth çm... Njoftojmë të gjithë klientët e Bankës TEB Sh.A. se do të bëhet përditësimi i çmimores. Ky ndryshim do të jetë... Më shumë
Njoftim për klientë! Njoftojmë të gjithë klientët e Bankës TEB Sh.A. në Prizren se nga data 14 mars 2023 ka filluar punën edhe... Më shumë
Fituesit e kampanjës Kalo R... 200 klientët fituesit e lojës shpërblyese me nga 500€ bonus në Starcard. Klientë fitues: Emri Mbiemri RA**** IS***** SH**** BU***** AR*****... Më shumë
Dega Kryesore në Prishtinë ... Njoftohen të gjithë klientët e Bankës TEB Sh.A. se Dega Kryesore në Prishtinë është zhvendosur në lokacion të ri! Dega... Më shumë
Qasja në financa për Gratë ... Në kuadër të “Javës Globale të Ndërmarrësisë”, Banka TEB Sh.A organizoi Eventin me temën “Qasja në financa për Gratë Ndërmarrëse”.... Më shumë
TEB vazhdon partneritetin m... Banka TEB vazhdon përkrahjen e ekipeve kombëtare të Kosovës në futboll. Bashkëpunimi i filluar shtatë vite më parë ndërmjet Bankës... Më shumë
Pako e llogarisë së pagesës... Klientët individual tani mund të hapin llogari pagese me shërbime bazë. Llogaria pagese me shërbime bazë është një lloj i... Më shumë
TEB sponsor i koncertit Tim... Banka TEB njofton se do të jetë ndër partnerët kryesor të koncertit të madh “Time Capsule Chapter 2” të organizuar... Më shumë
TEB partner i Lojërave Para... Banka TEB dhe Komiteti Paralimpik të Kosovës ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi për njërin ndër aktivitetet më të rëndësishme paralimpik në... Më shumë
Njoftim për klientë Hapet Dega e re në Istog. Banka TEB SH.A. prej të Enjtes (20.07.2023) hap Degën e re në Istog me... Më shumë
Rame Lahaj, ambasador i VIS... Tenori me famë ndërkombëtare Rame Lahaj është pjesë e bashkëpunimit për kartelën më të re në treg, Visa Infinite të... Më shumë
Njoftim për klientë Banka TEB njofton klientët e vet se kanë ndryshuar “Termet dhe Kushtet e pergjithshme” të marrëdhënieve me klient. Këto Terme... Më shumë
TEB dhe International Finan... Përkrahja e bizneseve kosovare nga kjo marrëveshje përfshinë të gjitha Ndërmarrjet e vogla dhe të mesme, Agrobizneset dhe ato nga... Më shumë
Banka TEB vazhdon bashkëpun... Dritarja Standarde ofron garanci për institucionet financiare për të mbuluar rrezikun për kreditë e ndërmarrjeve mikro, të vogla dhe të... Më shumë
Mundësi të reja nga TEB Mobile Banka TEB me qëllim të ofrimit të shërbimeve sa më të sofistikuara bankare për klientët e vet ka lansuar shërbime... Më shumë
TEB në përkrahje të Javës s... Banka TEB do të jetë sponsor, për vitin e tretë radhazi, i Javës së Frankofonisë që do të mbahet në... Më shumë
Dega Rruga B me lokacion të ri Njoftohen të gjithë klientët e Bankës TEB Sh.A. se Dega Rruga B është zhvendosur në lokacion të ri! Dega Rruga... Më shumë
TEB sjellë edhe mobileCash Banka TEB në kuadër të ofrimit të shërbimeve sa më të sofistikuara bankare për klientët e vet ka lansuar edhe... Më shumë
Orari i ri i shërbimit në arka Banka TEB njofton të gjithë klientët se prej 16 janarit do të ketë një orar të ri të shërbimit për... Më shumë
Roli i Bankave në përshpëjt... Zëvendës Drejtori i përgjithshëm i Bankës TEB Sh.A., Dren Krypa ka udhëhequr panelin “Roli i Bankave në përshpëjtimin e zhvillimit... Më shumë
TEB lansoi faqen e re të in... Banka TEB në kuadër të ofrimit të shërbimeve sa më të lehta për klientët e vet ka lansuar faqen e... Më shumë
Njoftim për klientë Bazuar në shqetësimet që janë ngritur së fundi në platformat e rrjeteve sociale në internet, TEB SH.A. ju siguron se... Më shumë
TEB sponzor edhe i Manifest... Banka TEB Sh.A. ka nënshkruar marrëveshje sponsorizimi edhe me organizatorët e Manifesta 14. Ngjarja më e madhe kulturore në Kosovë... Më shumë
Lajmërim i rëndësishëm! Në kuadër të rritjes së bashkëpunimit të ndërsjellë dhe ngritjes së vetëdijës së klientëve përballë mashtruesve potencial, të cilët po... Më shumë
Deari fitues i Dielli TEB O... Deari fitues i Dielli TEB Open 2022 Tenisti nga Maqedonia e Veriut, Shëndrit Deari është kampioni më i ri i... Më shumë
Banka TEB përkrah Lojërat P... Banka TEB duke qenë pjesë e Bankës me shtrirje globale, BNP Paribas ndër katër shtyllat kryesore të funksionimit ka edhe... Më shumë
TEB dhe BERZH në përkrahje ... Banka TEB, në bashkëpunim me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) për nder të Festës Ndërkombëtare të Gruas, 8... Më shumë
Orari i ri i punës në degë Banka TEB njofton të gjithë klientët se prej 6 dhjetorit do të ketë një orar të njëjtë të punës për... Më shumë
TEB organizoi diskutimin me... Përfaqësues shtetëror, të institucioneve ndërkombëtare e vendore bashkë me përfaqësues të Bankës TEB kanë diskutuar për financimin e aktiviteteve afariste... Më shumë
Young Entrepreneurs përkrah... Çfarë është “Ndërmarrësit e Rinj” (Young Entrepreneurs)?Nëpërmjet projektit “Ndërmarrësit e Rinj” nga TEB (Young Entrepreneurs), Banka TEB do të ofrojë... Më shumë
 Swift GPI Ndjek rrugen e pagesave tuaja ndërkombetare kudo në botë dhe në kohë reale. Banka TEB mundëson shërbimin më të ri... Më shumë
Realizoni blerje online me ... Limiti ditor për blerje online me Debit Kartelat e bankës TEB ka ndryshuar nga 100€ në 500€. Duke parë situatën... Më shumë
Starcash, risi e radhës nga... Debit kartelat bankare në formë vertikale, për herë të parë në Kosovë nga Banka TEB Sh.A. Përkushtimi i vertetë i... Më shumë