Njoftim për klientë

Hapet Dega e re në Istog.

Banka TEB SH.A. prej të Enjtes (20.07.2023) hap Degën e re në Istog me adresë: Rruga Ibrahim Rugova, P- 1-1 në përdhesë, 31000, Istog.

Në Degën e re klientët individual dhe të biznesit mund të kryejnë të gjitha shërbimet bankare, ndërsa në dispozicion të tyre do të jetë edhe ATM për tërheqje dhe deponim të parave për 24 orë në 7 ditë të javës (24/7).

Ju mund të gjeni adresën duke klikuar këtu.

Stafi ynë ju mirëpret në degën e re me ofertat e shumta që kemi përgaditur për ju!

TEB Bankë për një botë në lëvizje!