Orari i ri i punës në degë

Banka TEB njofton të gjithë klientët se prej 6 dhjetorit do të ketë një orar të njëjtë të punës për të gjitha Degët në tërë territorin e Kosovës, si dhe zyreve qendrore.

Degët e Bankës TEB Sh.A. prej të hënës (06.12.2021) do të punojnë me orar të ri, prej orës 08:30 deri në 16:30.

Banka TEB njofton të gjithë klientët e vet se orari i punës në 29 degë të Bankës TEB Sh.A., do të jetë prej orës 08:30 deri në 16:30 nga e hëna deri të premten. E njejta vlen edhe për zyret qendrore të Bankës TEB të cilat gjenden në adresën: Preoc p.n. KM 7 Magjistralja Prishtinë-Ferizaj, Graçanicë 10500, Republika e Kosovës.

Në lidhje me adresën e të gjitha degëve të Bankës TEB, ju lutem klikoni këtu

Për informata shtesë mund të kontaktoni në Qendrën e Thirrjeve (+383 (0) 38/230000) - e cila është në dispozicion tuaj 24/7.

TEB Bankë për një botë në lëvizje!