Orari i ri i shërbimit në arka

Banka TEB njofton të gjithë klientët se prej 16 janarit do të ketë një orar të ri të shërbimit për klientë në arkat e Degëve të Bankës TEB.

Shërbimi në arkat e Bankës TEB Sh.A. prej të hënës (16.01.2023) do të fillojë me orar të ri të punës, prej orës 08:30 deri në 16:00 nga e hëna deri të premten.

Në lidhje me adresën e të gjitha degëve të Bankës TEB, ju lutem klikoni këtu.

Ftojmë klientët të përdorin edhe ATM-ët në lidhje me tërheqje, depozita shërbimet e tjera bankare, në lidhje me adresën e të gjithë ATM-vë të Bankës TEB, ju lutem klikoni këtu.

TebMobile po ashtu ofron shërbime të shumta bankare që klientët tanë mund të kryejnë në telefonët e tyre të mënçur të sistemit operativ IOS dhe Android, për të downloaduar aplikaconin TebMobile, ju lutem klikoni këtu.

Për informata shtesë mund të kontaktoni në Qendrën e Thirrjeve (+383 (0) 38/230000) - e cila është në dispozicion tuaj 24/7.

TEB Bankë për një botë në lëvizje!