Jeta për ty ish kon’! Blen çka don e paguan MA VONË!

Blej me Starcard individuale me këste mbi 50€ në NËNTOR 2022 dhe fillo pagesën e kësteve në SHKURT 2023.

Kartela më e njohur bankare në Kosovë, Starcard kthehet edhe këtë vit me kampanjën unike të pagesave të shtyera: “Blej çka don, e paguan MA VONË!”

Oferta është e vlefshme për të gjithë klientët individual të Bankës TEB të cilët posedojnë Starcard, Premium Starcard apo SheCard.

Klientët të cilët bëjnë blerje në të gjithë sektorët në POS Terminalet e Bankës TEB, në vlerë prej 50€ apo më shumë, me këste, do të përfitojnë nga oferta, si vijon:

• Për blerjet gjatë muajit nëntor 2022, filloni pagesën e borxhit të kësteve në muajin SHKURT 2023.
• Për blerjet gjatë muajit dhjetor 2022, filloni pagesën e borxhit të kësteve në muajin MARS 2023.

Dhe, të gjitha këto do t’i përfitoni me 0% interes.

Oferta është valide nga 1 tetor deri më 31 dhjetor 2022.

Starcard të jep fuqi!