Përfito këste shtesë nga banka!

Paguaj me Starcard individuale me këste, në POS terminale të bankës TEB, në sektorin e teknikës së bardhë dhe teknologjisë dhe fito 2 këste shtesë.

Ndërsa për pagesat në sektorin e derivative ju do të fitoni 1 këst shtesë.

Oferta është e vlefshme për të gjithë klientët individual të Bankës TEB të cilët posedojnë Starcard, Premium Starcard apo SheCard.

Këstet shtesë vlejnë për pagesat deri në 22 këste.

Për më shumë informata rreth kampanjës kliko këtu.

Kampanja është valide nga 15 nëntor deri më 31 dhjetor 2022.

Starcard të jep fuqi!